Luumäen Isännöintipiste Oy on perustettu alkuvuodesta 2016 palvelemaan Luumäen alueella toimivia asunto-osakeyhtiöitä

Yhtiön perustivat pitkäaikaiset työkaverit Veera Heikkilä ja Leena Äijälä. Aluksi yhtiön toiminta oli sivutoimista normaalin päivätyön ohessa. Pikkuhiljaa kysyntä kasvoi sekä Luumäen sisällä että myös lähialueen kunnissa ja vuoden 2019 alusta yrittäminen on ollut päätoimista. Vuonna 2019 yritykseen palkattiin yrittäjien lisäksi myös ensimmäinen työntekijä, isännöitsijäksi opiskeleva Lilli Äijälä. Toiminnan kasvaessa vuoden 2023 alusta yhtiöön tuli töihin talousassistentti Mari Save, kuten myös työharjoittelija, isännöitsijän ammattitutkintoa opiskeleva Jaana Malaska.

Luumäen Isännöintipiste henkilöstö

Olemme hieman etsineet paikkaamme Taavetissa, ja usein saaneet pientä kuittiakin, että milloin taas muutatte, mutta vuonna 2021 hankimme nykyiset toimitilamme Linnalantie 30:stä, ja muutaman kuukauden remontin jälkeen pääsimme muuttamaan meille juuri täydellisiin toimitiloihin keskelle Taavettia. Toimistomme sijaitsee katutasossa, joten tänne on asiakkaiden helppo tulla, ja nyt emme ole enää muuttamassa mihinkään.

Savitaipaleella isännöitsijän löytää keskiviikkoisin Yritystalolta (Kievarintie 1).

Meille on sydämenasia palvella asiakasta paitsi ammattitaitoisesti, myös ystävällisesti ja siten, että asiakkaan on helppo olla meihin päin yhteyksissä.